OSZTÁLYKIRÁNDULÁS
GYERMEK KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK

Bonbonkészítés, táblás csokoládé készítés, csokinyalóka készítés, sütinyalóka készítés, cupcake készítés-díszítés, marcipán figurák készítése

Szeretettel várjuk gyerkőceiteket jó hangulatú kézműves foglalkozásainkra, melyeket általában hétvégén és szünetekben tartunk. (Az időpontokról érdeklődj e-mail-ben!)

A foglalkozásokon, míg a csokink a hűtőben dermed, társasoznak, kártyáznak a kis nebulók, illetve figyelembe vesszük, hogy a gyerekek mivel szeretnék a fennmaradó időt tölteni. (táncverseny, széktánc, seprütánc, kérdezz-felelek játék…)

Hat-hét éves kortól várjuk a gyerkőcök jelentkezését. Nagyon sok iskola jelentkezik, hogy nálunk lenne az osztálykirándulás. Ennek nagyon örülünk, és a gyerekek is imádják ezt a programot.
(A létszámot minden esetben egyeztessük)

Amit mindenképpen hozhatsz magaddal: kötény, jegyzetfüzet, toll és egy doboz az elkészült bonbonjaidnak, csokoládéidnak, amiben haza tudod vinni. (Ha meleg van, ajánlatos egy jégakkut is hozni magaddal.)

Foglalkozás ideje: 1,5 óra

Résztvételi díj: 3000 Ft/ fő

MEGRENDELEM A WEBÁRUHÁZBAN

Lepd meg családodat, barátaidat a kézműves csokoládékészítés élményével!

Nincs ötleted? Ajándékozz utalványt!

CSOPORTOS GYERMEK FOGLALKOZÁSOK KÉPEKBEN

JELENTKEZÉSI TUDNIVALÓK

Tanfolyamok helyszíne

CsilliChocobons Csokiműhely
8638 Balatonlelle Rákóczi u. 232.
Mediterrán Átriumház

Igény szerint vidéken is vállalunk foglalkozásokat megfelelő létszám esetén.
Illetve privát foglalkozást is tartunk, ami azt jelenti, hogy csak te veszel részt a foglalkozáson, ezek a foglalkozások felárasak és előre egyeztetett időpontban tudjuk megtartani.

Részvételi díj befizetése

A foglalkozások részvételi díját előre utalással kérjük rendezni, a részvételre való jogosultság az összeg beérkezésétől érvényes.
Bankszámlaszám, ahova a foglalkozás részvételi díját utalhatod:
Csipibon Kft.
67000193-16200106
Számla igényedet kérjük jelezd előre!

Lemondási feltételek

A megvásárolt foglalkozások nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben még sem tudsz jelen lenni az órán, szabadon átadhatod a tanfolyamot egy általad megjelölt személynek, hogy a lehetőség ne vesszen el.

Figyelem! A foglalkozások képesítést nem adnak, és nem akkreditált jellegűek.

CsilliChocoBons Csokiműhely
Földes Csilla
tel: +36 70 334 5423
email: csillichocobons@gmail.com