Adatkezelési nyilatkozat

A honlap üzemeltetője a Csillichocobons Csokiműhely (Csipibon Kft.)
Cím: 8638 Balatonlelle Rákóczi u 232.
Adószám: 25580602-2-14
Cégjegyzékszám: 14-09-315282

A honlap látogatói a honlap böngészésével tudomásul veszik és elfogadják a jelen nyilatkozatban foglalt feltételeket.
Csipibon Kft. a honlap üzemeltetése során a honlapra látogatók és regisztrálók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályokkal összhangban kezeli. A honlapon regisztrált felhasználók elfogadják és hozzájárulnak hogy a www.csillichocobons.com oldalról a rögzített e-mail címükre Csipibon Kft. e-mail üzeneteket küldhet.
A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelés célja a honlap látogatóinak a honlapon keresztül elérhető szolgáltatások igénybevételéhez szükséges azonosítása, a szolgáltatások nyújtásának dokumentálása.

A hírlevél feliratkozáshoz kapcsolódó adatkezelés célja a rendszeres hírek elküldéséhez használt e-mail címek rögzítése.
A honlapon található valamennyi információ, kép, szöveg és tartalom a Csipibon Kft. tulajdonát képezi, további felhasználása, másolása, idézése kizárólag a Csipibon Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása mellett engedélyezett.
A honlapon feltüntetett információk esetleges téves tartalmáért, elírásokért stb. Csipibon Kft. nem vállal felelősséget. A regisztrált viszonteladók számára fenntartott oldalakon szereplő árak és egyéb információk tájékoztató jellegűek, a viszonteladó megrendelését követően külön írásbeli megerősítést küldünk. Amennyiben az utólagos megerősítés és a honlapon szereplő információk között ellentmondás van, az utólagos írásbeli megerősítésben foglalt feltételeket kell érvényesnek tekinteni. Fenntartjuk a jogot, hogy a feladott megrendelést részlegesen vagy módosításokkal igazoljuk vissza, mind az egyes tételeket, mind azok mennyiségét illetően.

A honlapon bemutatott termékfotókon lévő mintadarabok és a leszállított termékek között eltérések lehetnek. Pl. a nyomtatott mintás bonbonok mintája szezonálisan és készlettől függően változó. A magvakkal vagy gyümölcsökkel szórt táblákon lévő ízesítő és dekorációs magvak, gyümölcsök keverékének összetételében is előfordulhatnak kisebb változtatások. A cake pop-ok színe és mintázata teljesen változó és sokféle lehet, stb.
Csipibon Kft,Csillichocobons Csokiműhely fenntartja a jogot, hogy jelen nyilatkozatot egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a honlap látogatója a honlap tartalmának böngészésével mint ráutaló magatartással elfogadja a módosított nyilatkozatban foglaltakat.