RÓLUNK MONDTÁK

Nagyon szuper a program. Minden percét élvezték a gyerekek és felnőtt kísérőik. Igazán tartalmas és élvezetes időtöltés volt. Isteni finom bonbon készült frissen, a csokiszökőkút igazi meglepetés volt, hiszen volt olyan tanulónk, aki még sosem látott, kóstolt ilyet.
Bőséges vendégvárás és még a felnőttekre gondolva Csilla finom kávét is főzött.
Bármikor visszamennénk!!! Mindenkinek ajánljuk.
Petra és osztálya

Nagyon jó hangulatú csokibemutatóban és kóstolóban volt részünk! Köszönjük Csilla! Igazi élmény volt! Főleg, hogy én nem szeretem az étcsokoladét!
Wagner Marianna

Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a felejthetelen élményt!
Faják Beatrix

Nagyon szépen köszönöm az osztályom nevében is a látogatást. Fergeteges volt! Különlegességeket kóstolhattunk, megismerkedhettünk a csokikészítéssel. Bármikor szívesen újra elmennénk. Köszönjük a kedves fogadtatást, a lehetőséget!
Lődör Melinda

Kedves fogadtatás, bőséges vendégváró tálak, örömteli hangulat, az elkészült édességek, bonbonok, tábláscsokik, mézeskalácsok stb…, tuti recept! ISTENI!!!
Dobosi Niki

Mi még mindig csokishokkban vagyunk! Pedig é nem szeretem az étcsokit! Még szerencse! ?? Laci pedig sírja vissza a szökőkutat! ?? A gyerekek pedig csak úgy shokkban vannak!
Zsombor család

Kedves Csilla!
Köszönöm szépen a tegnapi találkozó lehetőségét, a kedvességedet, a vendéglátást. A termékeid csodálatosak, minden elismerésem a munkádért, nagyon örülök, hogy rád találtam és remélem hosszútávú lesz az együttműködésünk.
Katalin, cégvezető

Levendula Kézműves Fagyizó

Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük az „édes” bemutatót. Ajánlani tudom minden csokiimádónak.
Martonné Gyöngyi, osztályfőnök

Ma este különleges helyen jártunk. Csilla Földes -ék ezerrel állják a karácsonyi megrendelés dömpinget, nem kímélve magukat, éjjel-nappal sürgőlödnek, és mégse fogynak ki a mosolyból. Kicsit én is bepillanthattam a ‘kulisszák’ mögé. Elhivatottság+szakmai felkészültség+elsőosztályú alapanyagok, 100%-ban kézzel készített csoki csodák, utolérhetetlen ízek, roppanó, fényes, selymesen lágy csokoládé, megtöltve minden földi jóval. Keressétek, szeressétek, mondjuk az utóbbi jön magától…
Magócs Ottó, operett színész