2. PROGRAM

CSOKISOKKOLÓ

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét,hogy csak csoportokat áll módunkban fogadni.Ha szervezünk olyan programot ,ami nem csoportos,azt facebook oldalunkon kiírjuk.

Bejelentkezés,foglalás szükséges! info@csillichocobons.com

Műhelylátogatás során minden kedves látogatót  frissítővel és egy kis  sós nasival várunk.

Megismerkedünk a csokoládéval egy rövid bemutatón keresztül:

Hol terem a csokoládé, hogyan készül a csokoládé? Megízlelhető a natur kakaóbab, különböző fajtájú csokoládé pasztilla és még a meleg, fel nem használt csokoládé is. Ezek után  a bonbon tölteléket is megkóstolják a rsztvevők. 

Bevezetjük a látogatókat a temperálás rejtelmeibe, a burok készítésbe, a krém betöltésébe és a talpalásba.

Végezetül a friss bonbonokat megkóstolják a résztvevők.

Míg a bonbonok dermednek a hűtőben,a csokiszökőkút kóstoló következik,ahol mindenki egy gyümölcsökkel teli nyársat márthat a finom belga tejcsokifolyamba ? Ezt követően egy frissen készült málnás étcsokifalatkát kóstoltatunk,majd egy frissen készített csokikrémbe marcipán golyót márthatnak a részvevők.Itt már igazi Csokishokkot kapunk ? De itt még nincs vége a kóstolásnak.Frissen főzött eperszósszal és csokikrémmel készül a pohárdesszertünk,melyet mindenki saját maga készít el.A pohárdesszert tetjére tejszínhab kerül melyet különböző szóratokkal ízesíthetünk.:) Legvégül megtanulunk kézműves bonbont kóstolni.Frissen készült bonbonunk lesz az “áldozat” ? Lehetőség van Csoki shopunkban egy kis vásárlásra is.Meleg időben érdemes kis hűtőtáskát-jégakkut hozni,hogy otthonra is hazavihetők legyenek  manufaktúránk termékei

Műhelylátogatás ideje: 1,5 óra

Részvételi díj: 5000 Ft/ fő (3 éves kortól)

Csoportkedvezményt biztosítunk.

Bemutató ideje alatt csokoládé szökőkútból friss gyümölcsökkel, pillecukorral, piskótatallérral mindenki elkészítheti saját desszertjét, korlátlan fogyasztással.

S ha mindez még nem volna elég, egy ízlelőbimbó izgató igazi nagy adag csokoládés álomkelyhet is kapnak a látogatók, mely frissen főzött erdei gyümölccsel és csokoládéval készül.

Ezen felül a napot megkoronázva még mindenki készíthet egy marcipángolyót, melyet a friss meleg csokoládéba belemártva fogyaszthat el.

Műhelylátogatás ideje: 1,5 óra

Részvételi díj: 5000 Ft/ fő (3 éves kortól)

Csoportkedvezmény: -10%

MEGRENDELEM A WEBÁRUHÁZBAN

Lepd meg családodat, barátaidat a kézműves csokoládékészítés élményével!

Nincs ötleted? Ajándékozz utalványt!

TOVÁBBI MŰHELYPROGRAMOK

JELENTKEZÉSI TUDNIVALÓK

Tanfolyamok helyszíne

CsilliChocobons Csokiműhely
8638 Balatonlelle Rákóczi u. 232.
Mediterrán Átriumház

Igény szerint vidéken is vállalunk foglalkozásokat megfelelő létszám esetén.
Illetve privát foglalkozást is tartunk, ami azt jelenti, hogy csak te veszel részt a foglalkozáson, ezek a foglalkozások felárasak és előre egyeztetett időpontban tudjuk megtartani.

Részvételi díj befizetése

A foglalkozások részvételi díját előre utalással kérjük rendezni, a részvételre való jogosultság az összeg beérkezésétől érvényes.
Bankszámlaszám, ahova a foglalkozás részvételi díját utalhatod:
Csipibon Kft.
67000193-16200106
Számla igényedet kérjük jelezd előre!

Lemondási feltételek

A megvásárolt foglalkozások nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben még sem tudsz jelen lenni az órán, szabadon átadhatod a tanfolyamot egy általad megjelölt személynek, hogy a lehetőség ne vesszen el.

Figyelem! A foglalkozások képesítést nem adnak, és nem akkreditált jellegűek.

CsilliChocoBons Csokiműhely
Földes Csilla
tel: +36 70 334 5423
email: csillichocobons@gmail.com