Csokisokkoló- kóstoló program

5 000 Ft

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét,hogy csak csoportokat áll módunkban fogadni.Ha szervezünk olyan programot ,ami nem csoportos,azt facebook oldalunkon kiírjuk.

Bejelentkezés,foglalás szükséges! info@csillichocobons.com

Műhelylátogatás során minden kedves látogatót frissítővel és egy kis sós nasival várunk.

Megismerkedünk a csokoládéval egy rövid bemutatón keresztül:

Hol terem a csokoládé, hogyan készül a csokoládé? Megízlelhető a natur kakaóbab, különböző fajtájú csokoládé pasztilla és még a meleg, fel nem használt csokoládé is. Ezek után a bonbon tölteléket is megkóstolják a rsztvevők.

Bevezetjük a látogatókat a temperálás rejtelmeibe, a burok készítésbe, a krém betöltésébe és a talpalásba.
Míg a bonbonok dermednek a hűtőben,a csokiszökőkút kóstoló következik,ahol mindenki egy gyümölcsökkel teli nyársat márthat a finom belga tejcsokifolyamba ? Ezt követően egy frissen készült málnás étcsokifalatkát kóstoltatunk,majd egy frissen készített csokikrémbe marcipán golyót márthatnak a részvevők.Itt már igazi Csokishokkot kapunk ? De itt még nincs vége a kóstolásnak.Frissen főzött eperszósszal és csokikrémmel készül a pohárdesszertünk,melyet mindenki saját maga készít el.A pohárdesszert tetjére tejszínhab kerül melyet különböző szóratokkal ízesíthetünk.:) Legvégül megtanulunk kézműves bonbont kóstolni.Frissen készült bonbonunk lesz az “áldozat” ? Lehetőség van Csoki shopunkban egy kis vásárlásra is.Meleg időben érdemes kis hűtőtáskát-jégakkut hozni,hogy otthonra is hazavihetők legyenek manufaktúránk termékei
Időtartam 1-1,5 óra
Részvételi díj:5000 ft/ fő 3 éves kortól
Csoportoknak kedvezmény!

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csokisokkoló- kóstoló program” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük