Táblás csokoládé készítő kurzus

6 000 Ft

 

Ezen a foglalkozáson a töltött és fűszeres táblás csokoládék izgalmas ízeibe és elkészítésének technikáiba kóstolunk bele. Megtanuljuk a fehér, tej és étcsokoládék temperálását, azoknak a legváltozatosabb fűszerekkel – csili, rózsabors, szegfűszeg, szerecsendió, koriander, fahéj, török mogyoró,levendula stb. – való ízesítését.

Mindenki fog mindhárom fajta csokoládéból táblát önteni, melyet ezután saját fantáziája szerint fűszerezhet.

Ezen a kurzusunkon egy különleges csokoládékrémet is készítünk, majd megtanuljuk a táblás csokoládé betöltésének technikáját, lépésről lépésre a gyakorlatban. A mutatós, finom töltött és fűszeres csokoládékat ünnepi díszbe öltöztetjük, hogy akár ajándékba is adhatjuk. Ezen a kurzuson mindenki három darab különböző fűszeres és vagy töltött táblás csokoládét készít.

A kézműves táblás csokoládékat díszcsomagolásban a kurzus után természetesen mindenki hazaviheti magával.

Táblás csokoládé foglalkozásunk alkalmával biztosítjuk az elkészült csokoládék elvitelét, kóstolását, a recepteket, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot.

Ha valakit két tanfolyam érdekel (bonbon és/vagy táblás csokoládé és/vagy konyakmeggy kézműves foglalkozás), akkor azt egy napon megtartjuk, de ehhez előzetes egyeztetés szükséges. Két csoportban történik a foglalkozás. Délelőtt 9-12 óráig és délután 13-15-ig. Délben egy órás ebéd szünetet tartunk, igény esetén menü rendelhető.

Táblás csokoládé készítés ideje: 2 óra
Részvételi díj: 6.000 Ft/ fő
Csoportkedvezmény: -10%

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Táblás csokoládé készítő kurzus” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük