Csokisokk – kóstoló program

(1 vásárlói értékelés)

2 500 Ft

 

Műhelylátogatás során minden kedves látogatót frissítővel és egy kis sós nasival várunk.

Megismerkedünk a csokoládéval egy rövid bemutatón keresztül:

Hol terem a csokoládé, hogy készül a csokoládé? Megízlelhető a natúr kakaóbab, különböző fajtájú csokoládé pasztilla és még a meleg, fel nem használt csokoládé is.

Ezek után főzünk friss bonbon tölteléket, melyet mindenki meg fog kóstolni. Majd bemutatjuk, hogy kerül a krém a bonbonba.

Bevezetjük a látogatókat a temperálás rejtelmeibe, a burok készítésbe, betöltésbe és a talpalásba. Végezetül a friss bonbonokat megkóstolják a résztvevők.

Ezen a látogatáson mindenki kap egy ajándék bonbont, egy marcipán golyót csokoládéba mártva, amit saját kezűleg készít el és egy gyümölcsöt vagy pillecukrot belemárthat a csokiszökőkútba.

Műhelylátogatás ideje: 1 óra
Részvételi díj: 2.500 Ft/ fő (7 éves kortól)
Csoportkedvezmény: -10%

Kategória:

Csokisokk – kóstoló program termékről 1 értékelés

  1. Csekk Petra

    Nagyon szuper a program.Minden percét élvezték a gyerekek és felnőtt kísérőik.Igazán tartalmas és élvezetes időtöltés volt.Isteni finom bonbon készült frissen,a csokiszökőkút igazi meglepetés volt,hiszen volt olyan tanulónk aki még sosem látott-kóstolt ilyet.Bőséges vendégvárás és még a felnőttekre gondolva Csilla finom kávét is főzött.Bármikor visszamennénk!!!Mindenkinek ajánljuk.
    Petra és osztálya 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.