Csokisokk – kóstoló program

(1 vásárlói értékelés)

4 000 Ft

 

Műhelylátogatás során minden kedves látogatót frissítővel és egy kis sós nasival várunk.

Megismerkedünk a csokoládéval egy rövid bemutatón keresztül:

Hol terem a csokoládé, hogy készül a csokoládé? Megízlelhető a natúr kakaóbab, különböző fajtájú csokoládé pasztilla és még a meleg, fel nem használt csokoládé is.

A frissen főzött bonbontöltelék is megkóstolható. Majd bemutatjuk, hogy kerül a krém a bonbonba.

Bevezetjük a látogatókat a temperálás rejtelmeibe, a burok készítésbe, betöltésbe és a talpalásba. Végezetül a friss bonbonokat megkóstolják a résztvevők.

Ezen a látogatáson mindenki kóstol: a frissen készült bonbont,tábláscsoki falatkát, egy marcipán golyót csokoládéba mártva, és gyümölcsnyársat,amit belemárthat a csokiszökőkútba.

Műhelylátogatás ideje: 1 óra
Részvételi díj: 4000Ft/ fő (3 éves kortól)
Osztálykirándulás, táborozás, csapatépítő tréning esetén csoportkedvezményt biztosítunk! Ezzel kapcsolatosan a szervező kérem keressen telefonon!

Kategória:

Csokisokk – kóstoló program termékről 1 értékelés

  1. Csekk Petra

    Nagyon szuper a program.Minden percét élvezték a gyerekek és felnőtt kísérőik.Igazán tartalmas és élvezetes időtöltés volt.Isteni finom bonbon készült frissen,a csokiszökőkút igazi meglepetés volt,hiszen volt olyan tanulónk aki még sosem látott-kóstolt ilyet.Bőséges vendégvárás és még a felnőttekre gondolva Csilla finom kávét is főzött.Bármikor visszamennénk!!!Mindenkinek ajánljuk.
    Petra és osztálya 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük